CICLE SOBRE INTERSECCIONALITAT A LA CIUTAT

Des del projecte “Igualtats Connectades. Interseccionalitat a les polítiques públiques” s’organitza un cicle sobre interseccionalitat a la ciutat. Podeu consultar el programa aquí.

La interseccionalitat ens permet entendre les persones en la seva globalitat. El gènere, la sexualitat, l’edat, l’origen, les capacitats, etc. són eixos que poden suposar dificultats o discriminacions en determinades situacions. Aquests eixos estan interconnectats i no es poden abordar per separat.

El cicle està adreçat a professionals que treballen en l’àmbit de les polítiques d’igualtat, a persones d’entitats, empreses i altres administracions que estiguin interessades en la temàtica, així com al públic en general.

El cicle consta de cinc sessions i compta amb ponents especialistes i amb una àmplia i reconeguda trajectòria. En cada sessió es tractarà un aspecte relacionat amb la temàtica i el cicle complert aportarà una visió global i aplicable de la interseccionalitat. Per això es recomana la inscripció a tot cicle. En cas que no sigui possible, es pot fer inscripció a sessions puntuals. Les persones que assisteixin a un mínim de quatre sessions obtindran un certificat.

Totes les sessions es fan a l’Auditori del Vapor Universitari de Terrassa (Colom, 114). L’espai és físicament accessible per a persones amb mobilitat reduïda i disposa de bucle magnètic. En cas que es requereixi d’algun altre servei d’accessibilitat caldrà indicar-ho en la inscripció.

A més, per tal de facilitar la participació de persones amb infants a càrrec es podrà comptar amb un servei de canguratge, que també caldrà sol·licitar prèviament a la inscripció.

Els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia a través del següent formulari en línia.