NL 1 #igualtatsconnect

“Igualtats Connectades” és un projecte pioner que planteja com aplicar l’enfocament interseccional en les polítiques públiques locals de no discriminació. Amb aquesta experiència pilot es vol avançar en la implementació de la interseccionalitat, ja que és una perspectiva que ha estat molt teoritzada però hi ha poca experiència de com es posa en pràctica en polítiques concretes.

El projecte va ser presentat al grup líder al gener de 2018 i ja està en marxa, amb diversos departaments municipals que s’impliquen en aquest projecte contra la discriminació. Aquí un vídeo d’una reunió interna de coordinació per engegar el projecte Igualtats Connectades.

Es va iniciar la fase de diagnosi, liderada per UVic-UCC, que recullirà el que seria el punt de partida de la interseccionalitat a l’Ajuntament de Terrassa. En breu s’iniciarà també la recollida d’experiències internacionals en l’àmbit local. Aquests exemples serviran com a referent per a altres ciutats i contribuiran al procés de generació de coneixement i aprenentatges que culminarà amb un congrés europeu al febrer de 2019.