ACTIVITATS DEL PROJECTE

L’any 2018 el projecte “Igualtats Connectades. Interseccionalitat a les polítiques públiques” va organitzar un seguit d’activitats de formació al voltant de la interseccionalitat a la ciutat.

D’una banda, es van realitzar cinc tallers de formació per als professionals municipals. Més de 100 professionals van participar d’aquestes sessions. 

D’altra banda, es va realitzar el Cicle de formació i reflexió sobre interseccionalitat a la ciutat, adreçat a professionals que treballen en l’àmbit de les polítiques d’igualtat, a persones d’entitats, empreses i altres administracions interessades en la temàtica. El cicle va constar de cinc sessions amb ponents especialistes i amb una àmplia i reconeguda trajectòria. S’hi van inscriure més de 290 persones.

Totes les sessions, tant de la formació per als professionals municipals com del cicle, van ser enregistrades i estan disponibles aquí. Les versions subtitulades al castellà estan disponibles a la pàgina en llengua castellana i les subtitulades a l’anglès a la pàgina en llengua anglesa.

Hem començat el 2019 amb el Congrés Europeu “Interseccionalitat a les polítiques locals: experiències, eines i debats”,que ha congregat al voltant de 300 participants. Durant la jornada, realitzada el 13 de febrer de 2019, es van presentar casos d’aplicació de la interseccionalitat en altres ciutats europees (Berlín, Cascais, Torí), així com experiències en relació a l’àmbit de la salut i a les noves formes de participar i intervenir amb una mirada interseccional. A la tarda es van realitzar tallers que abordaven la interseccionalitat des de diferents eines. Aquí podràs veure el programa complet. Els videos de cada sessió estan disponibles. Si vols veure’ls, clica sobre el títol de cada sessió al programa.