El concepte de interseccionalitat i la seva potència acadèmica i política

Marta Cruells
CFCE Montevideo
Publicat a youtube el 3 d’Abril de 2017

El 23 de març de 2017, la Intendència de Montevideo va començar el Cicle INTERSECCIONS al Centre de Formació de la Cooperació Espanyola a Montevideo.

En aquest marc va tenir lloc la conferència de Marta Cruells, que va realitzar una conferència sobre El concepte de “interseccionalitat” i la seva potència acadèmica i política.

Marta Cruells – Assessora en la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, és Doctora en Ciències Polítiques de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en teoria de gènere, desigualtats, violència de gènere, sistemes penals i anàlisis i avaluació de polítiques públiques.

També ha treballat sobre exclusió social i anàlisi de moviments socials. En la seva trajectòria professional ha coordinat diverses avaluacions de polítiques d’igualtat i ha estat assessora per administracions.

Autora de La democracia del futuro: del 15M a la emergencia de una sociedad civil viva (2013) i Women, Integration and Prison. An analysis of the processes of social labour integration of women prisoners in Europe. European Commission (2006). També ha publicat a diverses revistes científiques.