— Vine i participa!

Obertes les inscripcions al Cicle sobre Interseccionalitat a la ciutat

Des del projecte “Igualtats Connectades. Interseccionalitat a les polítiques públiques” s’organitza un cicle sobre interseccionalitat a la ciutat, adreçat a professionals que treballen en l’àmbit de les polítiques d’igualtat, a persones d’entitats, empreses i altres administracions que estiguin interessades en la temàtica, així com al públic en general.

El cicle consta de cinc sessions, que es realitzaran entre setembre i novembre de 2018. En cada sessió es tractarà un aspecte relacionat amb la temàtica i el cicle complert aportarà una visió global i aplicable de la interseccionalitat. Per això es recomana la inscripció a tot cicle. En cas que no sigui possible, es pot fer inscripció a sessions puntuals. Les persones que assisteixin a un mínim de quatre sessions obtindran un certificat.

Totes les sessions es fan a l’Auditori del Vapor Universitari de Terrassa (Colom, 114). L’espai és físicament accessible per a persones amb mobilitat reduïda i disposa de bucle magnètic. En cas que es requereixi d’algun altre servei d’accessibilitat caldrà indicar-ho en la inscripció.

Els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia a través del següent formulari en línia.