NL9 #igualtatsconnect

El projecte Igualtats Connect ja arriba al seu fi, però és molt important tenir en compte que ens ha deixat una porta oberta a seguir treballant des de la perspectiva interseccional. El camí, per tant, no fa més que començar!

Aquest recorregut de 18 mesos ens ha deixat molts aprenentatges i molts materials per compartir i fer transferible la nostra experiència.  Totes les activitats de formació estan disponibles en video en el web. També estan disponibles totes les ponències de la sala principal del Congrés Europeu.

Les últimes activitats que es van portar a terme van ser els actes dels dies 7 i 13 de juny de 2019, on es va fer la presentació pública de la Guia de Recursos, un document que conjuga la teoria i la pràctica i que busca ser una eina per a la aplicació de la interseccionalitat en les polítiques públiques locals. Aquesta guia es complementa amb un document sintètic anomenat “Reflexions per elaborar plans, programes i projectes amb perspectiva interseccional”. Tots dos documents estan disponibles en català, castellà i anglès i es poden consultar al web del projecte. Per descarregar la guia sencera en català, fes clic aquí.

A l’acte de presentació realitzat a Terrassa el dia 13 de juny, es va presentar a més una petita intervenció amb l’actriu Silvia Albert Sopale. Una intervenció que va resultar molt emocionant i que va posar de manifest molts dels conceptes que hem tractar al llarg del projecte vinculats amb la interseccionalitat.

Aqui podeu veure algunes fotos de les diferents presentacions.