NL7 #IGUALTATSCONNECT

Debats i reptes en l’aplicació de la interseccionalitat en l’àmbit local

Per a l’últim taller dins del Cicle sobre Interseccionalitat a la Ciutat que es durà a terme el 28 de novembre, es comptarà amb la participació de Gerard Coll-Planas, doctor en sociologia per la UAB i professor titular de la Universitat de Vic, on dirigeix el Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere; Miquel Missé. Sociòleg i consultor en diversitat sexual i de gènere, investigador de la Línia d’estudis sobre diversitat sexual i de gènere de la Universitat de Vic, i Roser Solà-Morales, Politòloga, experta en gènere i participació, Investigadora de la Línia d’estudis sobre diversitat sexual i de gènere de la Universitat de Vic.

Aquest taller “Debats i reptes en l’aplicació de la interseccionalitat en l’àmbit local” busca compartir experiències d’altres administracions locals que han desenvolupat polítiques o accions des d’aquesta perspectiva i de la mateixa manera pretén explicar i exemplificar de quina manera es pot aplicar la perspectiva interseccional en les polítiques públiques que treballen la diversitat sexual i de gènere mitjançant sessions teòriques combinades amb dinàmiques de vídeo-fòrum i debat en les quals es presentaran experiències de la interseccionalitat en les polítiques locals a escala internacional; generant finalment una dinàmica del tancament del cicle.

A continuació podràs trobar alguns articles de referència sobre la sessió pròxima a realitzar:

  • COLL-PLANAS, G. AND CRUELLS, M. (2013).”La Puesta en práctica de la interseccionalidad política: el caso de las políticas LGTB en Cataluña” Spanish Journal of Political Science, 31: 153-172.
  • MONTENEGRO MARTINEZ, M. AND ROMERO BACHILLER, C. (2018) “Políticas públicas para la gestión de la diversidad sexual y de género. Un análisis interseccional”. Psicoperspectivas  Vol. 17, No. 1, 2.018.

Recorda que pròximament serà pujat al web el registre de vídeo de la sessió.

Vine i participa-hi!