Avís Legal

La informació d’aquest lloc web està subjecta a un avís legal, a un avís copyleft i la protecció de dades personals.

Avís Legal

CEPS Projectes Socials manté aquest lloc web per proporcionar informació sobre el projecte ‘Igualtats Connectades: Interseccionalitat a les polítiques públiques locals’ (en endavant referit com #IgualtatsConnect) i els seus resultats que s’han produït amb el suport financer del Programa de la Unión Europea DG Justice: Fundamental Rights and Citizenship. Els continguts del lloc web i publicacions del projecte #IgualtatsConnect són responsabilitat exclusiva de CEPS Projectes Socials i els socis del projecte tal com s’especifica, i de cap manera es pot considerar que reflecteixin les opinions de la Comissió Europea. (codi del projecte: REC-PP-2016-2-776043, durada: 1 de gener de 2017 a 30 de juny de 2018)

L’objectiu del CEPS Projectes Socials és mantenir la informació en aquest lloc web a temps i de forma precisa. Si es detecten errors, intentarem corregir-los. Tanmateix CEPS Projectes Socials no accepta cap responsabilitat en relació amb la informació d’aquest lloc.

Aquesta informació és:

 • de caràcter general únicament i no pretén abordar les circumstàncies específiques de cap persona o entitat particular;
 • no necessàriament integral, completa, precisa o actualitzada;
 • de vegades vinculada a llocs externs sobre els quals CEPS Projectes Socials no té control i per a això no assumeix cap responsabilitat;
 • no és assessorament professional o legal (si necessiteu consells específics, sempre haureu de consultar un professional qualificat).

El nostre objectiu és minimitzar la interrupció causada per errors tècnics. Tanmateix, algunes dades o informació del nostre lloc poden haver estat creades o estructurades en fitxers o formats que no són lliures d’errors i no podem garantir que aquesta informació no s’interrompi ni es vegi afectada per aquests problemes. CEPS Projectes Socials no es fa responsable dels problemes derivats de l’ús d’aquest lloc o dels llocs externs enllaçats.

Aquesta clàusula d’exempció de responsabilitat no pretén limitar la responsabilitat de CEPS Projectes Socials en contravenció dels requisits establerts en la legislació nacional aplicable ni excloure la seva responsabilitat en assumptes que no es poden excloure d’acord amb aquesta llei.

LLOCS DE TERCERS

Aquest lloc web proporciona enllaços a llocs web de tercers, que no estan sota el control de CEPS Projectes Socials. CEPS Projectes Socials no fa cap representació sobre llocs web de tercers. Quan accediu a un lloc web no CEPS, ho feu sota el vostre propi risc. CEPS Projects Socials no es fa responsable de la fiabilitat de dades, opinions, consells o declaracions realitzades en llocs de tercers. CEPS Projectes Socials proporciona aquests enllaços simplement com a comoditat. La inclusió d’aquests enllaços no implica que CEPS Projectes Socials recolzi, recomani o accepti cap responsabilitat pel contingut d’aquests llocs.

PRODUCTES I SERVEIS DE TERCERS

El lloc web del projecte #IgualtatsConnect conté menció de productes i serveis de tercers només amb finalitats informatives. CEPS Projects Socials no fa cap recomanació ni aprovació sobre productes i serveis de tercers. Les referències a serveis i productes de tercers són proporcionats per CEPS Projectes Socials “tal qual”, sense cap tipus de garantia, ni expressa ni implícita.

AVÍS DE COPYLEFT

Aquesta obra està llicenciada sota una llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

S’autoritza la reproducció del projecte #IgualtatsConnect i els continguts i lliuraments del lloc web, sempre que es reconegui la font (excepte si s’especifica d’una altra manera), sempre que el contingut i el sentit no es modifiquin o distorsionin, i només per a usos no comercials.

Quan es requereixi un permís previ per a la reproducció o ús d’informació textual i multimèdia (so, imatges, programari, etc.), aquest permís cancel·larà el permís general esmentat anteriorment i indicarà clarament les restriccions d’ús.

POLÍTICA DE VIGILÀNCIA

En fer que el material estigui disponible en línia, els socis del projecte #IgualtatsConnect actuen de bona fe. Tanmateix, malgrat aquestes garanties, reconeixem que de tant en tant els materials publicats en línia poden infringir les lleis de drets d’autor, contenir dades personals sensibles o incloure contingut que es pugui considerar obscè o difamatori. Si us preocupa que hàgiu trobat material a la nostra pàgina web, per al qual no heu donat permís, infringeix les lleis de privacitat, és obscè / difamatori i en termes de llei de propietat intel·lectual no està cobert per una limitació o excepció, envieu-nos un un correu electrònic indicant el següent :

 1. Les vostres dades de contacte.
 2. Els detalls complets del material.
 3. L’URL exacte i complet on heu trobat el material.
 4. Si la sol·licitud es refereix als drets d’autor, proveu que sou el titular dels drets i una declaració que, sota pena de perjuri, sou el titular dels drets o un representant autoritzat.
 5. El motiu de la vostra sol·licitud incloent-hi, entre d’altres, la legislació sobre drets d’autor, les lleis de privacitat, la protecció de dades, la obscenitat, la difamació, etc.

correu electrònic: info@asceps.org

Un cop rebuda la notificació, el procediment de “Vigilància” s’invoca de la manera següent:

 1. Confirmarem la recepció de la vostra reclamació per correu electrònic i farem una avaluació inicial de la validesa i plausibilitat de la reclamació.
 2. Si es tracta d’una queixa vàlida, el material s’eliminarà del lloc web pendent d’una solució acordada.
 3. Ens posarem en contacte amb el contribuent que ha dipositat el material, si escau. Es notificarà al contribuent que el material està sotmès a una queixa, sota quins motius, i s’anirà encoratjant a atenuar les queixes presentades.
 4. Es recomanarà al reclamant i al contribuent que resolguin el problema de forma ràpida i amigable i a la satisfacció d’ambdues parts.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

CEPS Projectes Socials està compromès amb la privacitat de l’usuari. Tot i que podeu navegar pel lloc web del projecte sense donar cap informació sobre vosaltres mateixos, si us subscriviu al butlletí i/o us enregistreu per a un esdeveniment, es requereix informació personal com ara el nom i el correu electrònic per proporcionar els serveis que sol·liciteu.

La nostra política de privacitat es basa en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i en la Llei espanyola 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), vigent a partir del 12 d’octubre de 2002 i la Llei Orgànica 15/1999 del 13/12/1999 de Protecció de Dades Personals. En aquest context, us informem que el vostre nom i correu electrònic es desaran a la nostra base de dades, arxivats sota el nom de CONTACTOS, per tal de proporcionar els serveis electrònics als quals us subscriu al lloc web #IgualtatsConnect. Pel que fa a les lleis esmentades, vostè té dret a modificar o cancel·lar les seves dades personals amb nosaltres, enviant un correu electrònic a la seva sol·licitud a: info@asceps.org, o enviant per correu a l’Associació CEPS, carrer Bòria, 17, p. (08003) Barcelona.

Les vostres dades proporcionades s’emmagatzemen a CEPS Projectes Socials únicament per proporcionar els serveis als quals us subscriu. Les seves dades no es compartiran amb tercers.

El lloc web #IgualtatsConnect Project proporciona enllaços a llocs de tercers. Ja que nosaltres, CEPS Projectes Socials, no els controlem, us recomanem que reviseu les seves polítiques de privacitat.